SØNDAGSTUR I FESTNINGENHeisann! Har dere en fin søndag?

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg har vi hatt kjempefint vær i dag. Det måtte selvfølgelig nytes, og vi tok med oss mimmi på en tur i festningen. Nicolai syns det var kjempestas, og kunne tenke seg å være sammen med mimmi'n dagen lang. Det første han spurte om da vi hentet henne tidligere var om han kunne overnatte hos henne i natt, og da vi satt oss i bilen og skulle dra fra festningen lurte han på om han ikke bare kunne flytte til henne i stedet, for han hadde ikke lyst til å bo hjemme hos mamma mer.... Ha ha. 

Jeg tok selvfølgelig med meg kameraet mitt, så jeg fikk knipset noen bilder på den fine turen :-) 

Jeg inviterte oss selv på middag hos mamma, så nå sitter vi her og venter på deilig søndagsmiddag! :-) Ønsker dere en fin dag videre! 

Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits