MIE 10 MÅNEDER

Heisann!
Regner med at de fleste nyter helg! Det gjør i hvert fall vi :-) Både Nicolai og jeg har blitt litt småforkjøla, så vi tar det helt med ro i dag. Han la seg akkurat inn i sengen sin og ser på Pippi. Mie farter rundt på gulvet, mens jeg prøver å være rask med et blogginnlegg. 

Mie har nesten akkurat rundet hele ti måneder, og ettårsdagen nærmer seg. Det er helt sykt hvor for tiden går. For ett år siden satt jeg her med verdens største mage og var dritalei å gå gravid. Nå sitter jeg her og ser på verdens vakreste lille(store) jente leke på gulvet. 

Mie er bare ei blid liten jente dagen lang. Hun har blitt veldig skeptisk til andre, spesielt menn. Veldig mammadalt, noe som kan være en utfordring og veldig slitsomt da jeg ikke en gang kan gå inn på badet uten at hun skriker etter meg. Hun har begynt å vise at hun forstår forskjellige ord som: danse, vinke, klappe, kose, "susse" osv. Balansen hennes begynner å bli bedre, og hun har allerede stått noen sekunder selv, så det er nok ikke lenge til hun går :-) Jeg leste også et sted at ting med hengsler er veldig interessant i denne alderen, og det stemmer i hvert fall bra her. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg må ta henne bort fra skapet på skjenken.. Haha. 

Ellers er hun veldig glad i storebroren sin og lyser opp hver gang hun ser han. Han er også veldig, veldig flink med henne, og jeg er veldig stolt av barna mineØnsker alle en fin lørdag!

lise

09.04.2016 kl.15:32

Så nydelig<3 Ønsker deg en riktig flott helg videre :)
Et mammaliv

09.04.2016 kl.15:57

lise: Takk <3 Takk, det samme! :-)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits