TA VARE PÅ DEG SELV

Heisann og god torsdag!

I natt har barna sovet hos pappaen sin, og jeg fikk endelig litt etterlengtet tid til bare meg selv. Det er virkelig noe jeg trengte nå, for de siste dagene har jeg rett og slett vært veldig sliten. Det er ikke bare-bare å være alene med to barn som krever sitt, og noen ganger er det helt greit å si at man trenger litt fri til å tenke på seg selv. 

I går kveld fikk jeg ryddet litt i leiligheten etterfulgt av en laaaang dusj før jeg la meg i sengen uten å sette på alarm på telefonen. Jeg våknet først i åttetiden i dag tidlig, men tvang igjen øynene og sov hele fire timer til. Jeg føler meg uthvilt, og har brukt "morgenen" på meg selv selvfølgelig ;-) Starter alltid dagen med en tur på badet for litt hudpleie etterfulgt av en kjapp, enkel næringsrik frokost. 
Bruker en serie som heter SKIN fra Herbalife. Jeg bruker nummer 1-5 hver eneste dag, som er cleanser, toner, serum, eye cream/eye gel, dag- og nattkrem. De har også en skrubb og en ansiktsmaske som jeg tar 1-2 ganger i uken. Jeg har aldri vært flink til å pleie huden, rett og slett fordi jeg aldri har slitt spesielt med uren hud.... Trodde jeg helt til jeg begynte med disse og virkelig fikk sett at det trengtes. Jeg er helt forelsket i denne serien, og den lukter helt fantastisk godt! 


Jeg starter alltid dagen med et stort glass vann og vitaminer.
Deretter drikker jeg forskjellige shakes. Nå for tiden er det denne som er den store favoritten. Formula1 Tropisk frukt, Proteindrinkmix og Have-Eplefiber som blandes i blender med vann. Smekkfull av næring og smaker helt fantastisk!
Etter shaken nyter jeg en kopp te med aloe-urtekonsentrat med mangosmak. Den har virkelig blitt et must for energien i hverdagen!


SÅ er jeg klar for å starte dagen! :-) 

Ønsker alle en super torsdag! 

Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits