AVSLUTNING FitCamp

I kveld hadde vi nok en avslutning for enda en runde FitCamp! Fire uker går jaggu fort! For de som ikke vet hva FitCamp er, så tilbyr vi fire ukers gratis trening med trening to ganger i uken - totalt åtte treninger, for de som ønsker å få et spark bak til å komme i gang med trening og riktig næring. Etter hver runde har vi en slik avslutning der de med best resultater etter disse fire ukene får premier. Vi serverer også shake og sprudlevann til alle deltakere. 


De var totalt tre stk som vant hver sin goodiebag med fantastiske resultater i økt muskelmasse, minsket fettprosent og best resultat på den fysiske testen vi tar før og etter hver runde. En vant også en 7 days result kit på SKIN-produkter for å ha vært på hver eneste trening :-) Jeg har valgt å ta over ansiktene her, da jeg ikke har spurt om det er greit å legge ut bildet her inne.

Neste runde starter allerede neste uke, og jeg gleder meg! Kunne du tenke deg å være med, så send meg gjerne en melding på facebook eller skriv i kommentarfeltet :-)

Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits