DET ER VÅR I LUFTEN

Heisann!
Gøy å se at det fortsatt er noen som klikker seg inn på denne støvbelagte bloggen. Jeg ser jeg ikke har blogget på et par måneder, og jeg skjønner jo nå at jeg aldri i verden kunne hatt blogg som en heltidsjobb! Ha ha. 

I dag har vi virkelig fått lukta på våren her i Halden! Stor sol, helt blå himmel og 14 grader! Helt fantastisk. Jeg tok sjansen og fjernet presenning fra utemøbler, satt grillen tilbake der den skal stå og vasket alt. Nå krysser jeg bare fingrene for at snøen fortsetter å holde seg borte og at vi får beholde dette været fremover! Selv om vi stort sett blir lurt hvert eneste år... He he. 

Jeg slenger i hvert fall med noen bilder fra uteplassen 2015, så skal jeg prøve å bli flinkere til å oppdatere dere litt oftere fremover..!

 

siriaarsland

15.03.2016 kl.21:17

Så nydelig uteplass du har:D
Et mammaliv

09.04.2016 kl.15:55

siriaarsland: Tusen takk :-)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits