TILBAKEBLIKK 2015 DEL 1

Heisann!

Jeg har tittet gjennom bildene mine fra 2015, og tenkte at jeg kunne lage et "tilbakeblikk-innlegg" til dere. Det første halvåret i 2015 husker jeg egentlig ikke så mye av. Det gikk i migrene og masse søvn, og de få gangene jeg orket å gjøre noe måtte jeg forberede hjemmet til et nytt barn. 


Som sagt gikk det meste av tiden min til å forberede hjemmet til enda et barn. Jeg måtte ha absolutt alt av babyutstyr på nytt, da jeg ikke hadde tatt vare på noen ting bortsett fra noen klær som også kunne brukes til jente. Kjøpte det meste, men laget også litt selv. Blant annet stellebordet.


De dagene jeg først var i form var jeg virkelig i form. De som kjenner meg godt veit at jeg er veldig spontan og får jeg for meg en ting vil jeg gjerne at det helst skulle skjedd i går. Som da jeg så dette bordet til salgs på en kjøpe/selge/gi bort-gruppe på Facebook. Samme dag var jeg på vei til Moss for å hente det, og dagen etter var det ferdig oppusset :-) 


Jeg var så heldig og fikk babyshower dette svangerskapet også! Jeg har noen fantastiske venner altså ♥


Pappa, morfar, Andreas og Nicolai bygget veranda til meg :-)


Noen dager før fødsel feiret vi 17.mai. Jeg hadde egentlig planer om å holde meg hjemme denne dagen, men siden min lillesøster var russ måtte jeg selvfølgelig få med meg det ubrukelige mennesket gå i russetog! Haha. 


Det nærmet seg fødsel, og jeg kunne endelig pakke sykehusbagen min ♥


Jeg fikk sponset en gravidshoot av flinke Carina ♥  >Sjekk ut facebooksiden hennes her<


Endelig kom lillesøster Mie med planlagt keisersnitt 27/05 ♥ Helt perfekt!
Nicolai er en veldig stolt storebror og veldig glad i lillesøsteren sin ♥


Jeg måtte spørre på sykehuset om å dra hjem en dag tidligere slik at jeg kunne få med meg sommerkonserten med barnehagen til Nicolai. Heldigvis fikk jeg lov til det, og jeg har aldri hatt så forbanna vondt og vært så stolt på en gang ♥ Nicolai har alltid vært litt sjenert og har alltid begynt å gråte og ikke villet være med på ting før, så jeg husker jeg var veldig spent og gruet meg til denne dagen. Men gutten overrasket til de grader, og han var så utrolig flink! Etter dette har han bare blitt tøffere og tøffere, og jeg er så glad for det. Jeg har alltid vært den sjenerte selv, og har aldri likt oppmerksomhet. Jeg har vært veldig redd for at mine barn også skal bli sånn, så jeg fokuserer veldig på at de ikke skal være redde for å stå foran andre eller ha dårlig selvtillit. 
Nyfødtbilder av min vakre prinsesse♥

 

 

Del 2 kommer senere..

Hanne

17.01.2016 kl.23:20

Hei! Hvor kjøpte du undertøyet du tok med i fødebagen? :-)
Et mammaliv

18.01.2016 kl.13:27

Hanne: Mammaavdelingen på H&M :-)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits