SUNN, AKTIV LIVSSTIL

Heisann!

I morgen er det mandag igjen. Men det er ingen hvem som helst mandag. Det er nemlig den første mandagen i 2016 og da sikkert 90% av Norges befolkning skal starte sitt nye liv. Enten det er å gå ned i vekt, opp i vekt, få bedre resultater i treningen eller bare spise sunnere. Jeg er også en av dem, og jeg er-så-KLAR! For akkurat to år siden startet jeg mitt nye liv. Et sunnere og mer aktivt liv. Jeg har siden den gang blitt noen kilo lettere. Nå skal det nevnes at jeg også har hatt mine oppturer og nedturer, og har blant annet hatt et svangerskap i mellom her. Fra september 2014 til mai 2015 gikk jeg opp 12 kilo. Jeg gikk opp alt det jeg hadde klart å gå ned før jeg ble gravid på nytt, men mistet de heldigvis veldig kjapt igjen. Nå er jeg 14 kilo lettere enn det jeg var for to år siden, og er veldig klar for å nå mine nye mål! 

Jeg var faktisk ute og løp meg en tur i går. En helt grei rute på 7km. Jeg husket endelig å skru på endomondo-appen. En app som teller km, kcal, hastighet osv. Jeg tenkte jeg skulle begynne å bruke den for å lagre alle turer jeg løper for å kunne se forskjellen senere. Jeg hadde 80% strøm på telefonen da jeg gikk ut, og etter 2 km skrudde telefonen seg av. Tror kanskje det er på tide å skaffe seg ny telefon. Veldig irriterende var det i hvert fall! 


Før trening: Formula 1 blandet i 250ml vann.
Under trening: CR7 Drive 
Etter trening: Formula 1 og Proteindrinkmix blandet i 300ml vann. 


Jeg starter med 21 dagers shake challenge i morgen. Det går først og fremst ut på å drikke shake til frokost hver dag i 21 dager!
I mitt tilfelle blir det minst tre shake om dagen. Frokost, lunsj og kvelds. Jeg skal spise en god og sunn middag og kun drikke vann. Masse vann!
Det blir også shake før og etter trening de dagene jeg trener, så jeg kommer til å ligge på fem shake på en dag to til tre dager i uken. 


Kunne du tenke deg å prøve shake til frokost og lunsj gratis i tre dager? Skriv mailen din i kommentarfeltet, så tar jeg kontakt! :-)Har du satt deg mål for 2016?

Kristine

10.01.2016 kl.23:25

Jeg vil gjerne prøve! Sendt deg mld på IG og :)
Et mammaliv

11.01.2016 kl.22:38

Kristine: Har svart deg på IG nå :-)
ida

23.05.2016 kl.16:33

Hei hr du fortsatt noen prøvepakker? Er det gratis?
Et mammaliv

24.05.2016 kl.17:50

ida: Hei! Det har jeg, men da trenger jeg litt mer informasjon :-)

Send meg gjerne en privat melding på denne siden: https://www.facebook.com/Sunn-og-aktiv-livsstil-Ida-Marthinsen-1243865558960765/
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits