MIES FØRSTE JULAFTEN

Heisann!

Håper alle hadde en fin julefeiring igår! Vi hadde den koseligste julaften på lenge! Flaks jeg ikke orket så mye mat og lo så mye som jeg gjorde igår. Ganske sikker på at jeg la på meg et par muskler og ikke fett i går nemlig! Haha! 

Vi dro til pappa litt tidligere så Nicolai rakk å hilse på de der oppe. Han fikk også åpne gavene fra pappas side, og han virket veldig fornøyd. Miemor var som vanlig blid som en sol :-)
Nå venter jeg bare på at Mie skal bli hentet av pappaen sin. I kveld skal jeg i bursdagsfest, og jeg gleder meg veldig! :-) Håper alle får en fin 1.juledag!


Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits