KVELDEN FØR KVELDENGod kveld! 

I kveld har Nicolai og jeg hatt en skikkelig kosekveld med mat og TV. Mie er hos pappaen sin til i morgen. Vi tar et barn hver i år, så planen er på bytte på kvelden. Vi har samarbeidet ganske så bra frem til nå, og har valgt å feire jul sammen hvert år selv om vi ikke har vært sammen. Men nå er det på tide å gå videre, så dette blir den første julen uten Nicolai da det egentlig var Andreas sin familie sin tur i år. Det kommer til å bli veldig rart, men sånn er livet rett og slett. Nicolai gleder seg veldig, så det virker ikke som at han tenker over at han ikke skal være sammen med begge i år. Det viktigste for meg er at han koser seg og har det bra :-)

Nå sover han godt i sengen sin og er nok spent på om noen har lagt noe i strømpa i natt! Jeg slapper av med rolig musikk og nyter stillheten litt før jeg flytter meg til sengen selv! 


Håper alle får en fin julekveld i morgen! God jul

lisarorvik

24.12.2015 kl.00:46

Så koselig :)
Et mammaliv

24.12.2015 kl.01:02

lisarorvik: Tusen takk :-)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits