SEMINAR PÅ NORGES IDRETTSHØYSKOLE

Herlighet, for en helg! Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne, for jeg har hatt det helt fantastisk. Etter denne helgen er jeg i hvert fall sikker på at jeg har valgt det rette for meg. Det hadde jeg aldri sagt for to år siden, det er i hvert fall sikkert. Men å møte så mange flotte mennesker og å få lov til å ha det så gøy i en jobb er helt ubeskrivelig. Jeg har lært utrolig masse og blitt veldig inspirert. Jeg har endelig funnet "min" greie i Herbalife. Jeg har satt meg mål og de skal jeg klare. Jeg har spist produktene i snart to år uten å engasjere meg så veldig i selve jobben, men siden jeg startet å jobbe litt i september har jeg nådd målene jeg har satt meg måned for måned, og det er så utrolig gøy. Jeg har valgt og ikke sette meg for høye mål av gangen, og det ser i hvert fall ut til å funke bra for meg. Jeg storkoser meg om dagen, og ser veldig frem til 2016!
"It's okay to be a copycat as long as you copy the right cat " ;-)


Så har vi meg da, som drar fornøyd til Oslo og faktisk har husket å ta med meg kamera mitt. Helt til jeg skal ta bilde og finner ut at minnekortet står i PC'en hjemme. Det er bare å gratulere, så får dere nøye dere med litt snapbilder ;-) Jeg har forresten plass til flere følgere der også! Det nærmer seg 200 følgere, så det hadde vært gøy!
[iidakm]

 

Ser frem til 2016 med denne flotte gjengen! :-)

Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits