VI PUSSER OPP!

Det er lillelørdag og to dager til helg! Jeg skal som tidligere nevnt på Norges idrettshøyskole i helgen, og jeg gleder meg veldig! Det vil også være en presentasjon av Herbalife, så kjenner du noen i Oslo eller er i nærheten og ikke har noe å gjøre på lørdag er en liten del av seminaret åpent for gjester.
(Send meg en mail på ida.herbalife@outlook.com eller melding på facebook)

Men tilbake til overskriften! Det har seg nemlig sånn at vi har blitt en ganske stor gjeng i vårt team, så vi har valgt å åpne vårt eget velværesenter og kontor der vi vil holde presentasjoner, spakvelder, infomøter osv. Vi begynte med oppussingen på lørdag, og det begynner å bli veldig bra! Jeg har vært der og grunnet ferdig veggene idag, så da passet jeg på å ta litt bilder. Kjøkkenet er ikke det peneste, så her kommer vi også til å gjøre litt småting etterhvert. Det er ikke alltid det skal så mye til for å få ting litt penere. Frem til nå har vi vasket det grundig, for det var helt forferdelig møkkete der! Jeg tror dette blir veldig bra, og gleder meg veldig til å vise dere det ferdige resultatet! :-)

lykke til :) altid like spennende :D
Et mammaliv

10.12.2015 kl.11:15

SiljeMerethe: Tusen takk! :-)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits