TAKKNEMLIG

God tirsdagskveld!

Begge barna er hos pappaen sin i natt siden jeg har noen scanningavtaler osv imorgen. Jeg sitter her og tenker over hvor mye livet mitt har forandret seg etter januar 2014 da jeg tok et valg om å endre livsstilen min fra å gå nesten hele dagen uten ordentlig mat, med null energi og overskudd til min sønn som da var to år. Ettermiddagen kom og jeg var sulten, trøtt og utslitt. Og ikke minst satt jeg med veldig dårlig samvittighet. Ikke bare for å se meg selv i speilet, men Nicolai fortjente rett og slett ikke å ha en mor som ikke orket noenting, og det var da jeg tenkte at noe måtte gjøres. Jeg er så glad jeg tok akkurat det valget jeg tok. For det har ikke bare vært et valg om hvordan jeg skulle gå ned i vekt eller hvordan jeg skulle få mer energi til alt jeg ville, men ikke orket. Det har vært et valg som har forandret livet mitt totalt. Jeg har ikke bare fått hjelp selv, jeg har også fått muligheten til å hjelpe andre med akkurat det samme. Er ikke det bare fantastisk? 

Jeg har ikke hatt det så gøy før, som det jeg har hatt de to siste årene. Med unntak av ni/ti måneder der jeg gikk gravid og var i superdårlig form. Jeg var veldig gira og godt igang før jeg fant ut at jeg var gravid rett før extravaganzaen ifjor, men så lenge jeg gikk med svangerskapsmigrene hver eneste dag i nesten seks måneder ble det veldig vanskelig for meg å fortsette. Derfor tok jeg en pause mens jeg gikk gravid, og hadde kun kontakt med mine faste kunder. Jeg var fast bestemt på å starte igjen med en gang formen ga klarsignal, og det har jeg gjort! OG det har gått over all forventning! Jeg er så stolt av det jeg allerede har klart på en måned. Jeg har nådd mitt første mål, og er allerede godt igang med mål nummer to! Vi har startet runde to med fitcamp og jeg storkoser meg rett og slett! Nå som jeg har permisjon har jeg mer enn nok av tid, og det er bare utrolig gøy å ha noe og gjøre :-) 

Og alt pga dette:Jeg er alene med to barn, og hadde noen sagt for to år siden at jeg skulle sitte alene med to barn å drive med shake, scanninger og fitcamp hadde jeg nok ledd kraftig høyt! 

missmommy.blogg.no

13.10.2015 kl.23:42

Bra!! Keep it up ;)
Et mammaliv

13.10.2015 kl.23:43

missmommy.blogg.no: Takk! :-D
Cathrine

14.10.2015 kl.08:53

Du er utrolig flink, Ida! Veldig moro å ha deg med i teamet ☺

Nå skal vi nå målene våre alle sammen! :-)
Et mammaliv

14.10.2015 kl.11:53

Cathrine: Tusen takk, og i like måte, Cathrine :D ja, det skal vi!!! :D
Lene

16.10.2015 kl.10:08

Super bra, lykke til med å nå mål nr 2 :)
Et mammaliv

16.10.2015 kl.22:11

Lene: Takk :-)

02.11.2015 kl.11:52

Disse shakerene dine er det kun for å gå ned i vekt? Har ikke lyst å gå ned i vekt, men har veldig lyst på energi og overskudd til å komme i gang med sunn/sunnere livsstil!
Et mammaliv

02.11.2015 kl.21:15

Anonym: Absolutt ikke :-) disse kan også brukes for å gå opp i vekt, få bedre treningsresultater, få mer energi og til en sunn frokost for å holde vekten. Send meg gjerne en mail på Ida.herbalife@outlook.com :-)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits