24 FITCAMP AVSLUTNINGHeisann! Alle hatt en fin uke så langt? 

På torsdag var det siste fitcamptrening denne runden. Idag hadde vi avslutning med fysisk test og deltagernes resultater og jeg må bare si WOW! Alle som har vært med har hatt helt RÅ resultater. En har blant annet gått ned hele NI pakker med smør og en annen har gått opp hele tre kilo muskler! Dette ved hjelp av treningen to dager i uken og samtidig bruk av produktene i kun fire uker! Det er så utrolig gøy når man ser at det funker for flere enn seg selv. Med andre ord hadde vi en helt knall avslutning med restitusjonsshake etter den fysiske testen, sprudlevann og masse gaver! Cathrine hadde også en fantastisk presentasjon av diverse produkter og sine egne resultater som dere kan se på bildet litt lenger ned. 

Vi fikk også smake på sportsdrikken til selveste Christiano Ronaldo - CR7 DRIVE, som ble lansert nå i helgen og den smakte helt fantastisk! 
CR7 Drive er en karbohydrat-elektrolytt-drikk for å opprettholde utholdenheten under langvarig trening. Den er perfekt under trening, eller ved utøvelse av idrett. Det er en karbohydrat-elektrolytt-løsning som det er påvist at forbedrer vannabsorpsjonen under fysiske aktiviteter og som bidrar til å opprettholde
utholdenhetsøvelser, uansett om det gjelder en intens fotballkamp, eller bruk av tredemølle.Hele gjengen er klare for å bli med videre til 24FITCLUB. Da trener vi sammen en dag i uken og de blir fulgt opp videre, men de må i tillegg klare seg litt på egenhånd med treningen. Vi skal også i gang med ny runde fitcamp for nye deltakere, så bare ta kontakt om du ønsker å komme på informasjonsmøtet som vil bli holdt veldig snart! :-) Er det noe annet du lurer på, ta kontakt på ida.herbalife@outlook.com 
girlsconnect

30.09.2015 kl.00:37

Flott innlegg, fine bilder. Veldig bra design btw, hvem har lagd det?
Et mammaliv

30.09.2015 kl.00:46

girlsconnect: Det har KVDesign laget til meg ;-)
Tina

30.09.2015 kl.18:56

Hei 😃

Tok du mange shaker da du gikk ned i vekt ? 😊 å hva spiste du utenom? 😊
Et mammaliv

30.09.2015 kl.22:30

Tina: Heisann :-) byttet ut frokost og lunsj bare. Sunne og mettende måltider utenom :-)
Tina

07.10.2015 kl.20:01

Har du forlag til mat utenom? :):) vil ha en kickstart jeg :)
Et mammaliv

09.10.2015 kl.00:13

Tina: Hos meg går det ofte i kylling og karbonadedeig. Jeg er veldig (VELDIG) glad i taco, så det blir det i hvert fall 1-2 ganger i uka! haha. Da lager jeg gjerne med kyllingkjøttdeig, fordi jeg syns det er best. Jeg bruker grove lomper, spiser kun en som jeg fyller med litt salat og diverse grønnsaker med lettrømme og kyllingkjøttdeig.

Hjemmelaget kyllingburger med salat eller hjemmelaget kyllingkjøttboller med litt fullkornspasta osv er veldig godt å lage av kyllingkjøttdeig. Eller med karbonadedeig.

Laks med diverse grønnsaker. Kan stekes i panne eller gratineres sammen med diverse grønnsaker i ovnen, skjære den opp i biter å ha sammen med litt fullkornspasta eller i en salat. Gjerne litt lettrømme og agurkskiver ved siden av, det må i hvert fall jeg ha.

Ellers er jeg veldig fan av å smekke sammen former inn i ovnen. Der kan du putte i hva som helst. Kylling og grønnsaker, litt pasta/ris eller annet.

Du kan egentlig spise hva som helst, bare i mindre porsjoner :-)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits