THROWBACK - HERBALIFE EXTRAVAGANZA 2014

Nå er det ett helt år siden min første Herbalife Extravaganza i Praha allerede. Denne helgen er det igjen Extravaganza i Barcelona! Jeg fikk dessverre ikke mulighet til å bli med dette året, og sitter derfor her hjemme og furter mens jeg ser tilbake på fjorårets og mimrer litt. Dette er uten tvil et av de største opplevelsene jeg har hatt i mitt liv. Jeg klarer faktisk ikke beskrive det med ord. Det er bare noe som må oppleves! 

Uken før vi dro tok jeg en positiv graviditetstest, så jeg var da ca 7 uker på vei på denne turen. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å bli med pga det, men valgte å dra likevel. Noe jeg selvfølgelig absolutt ikke angrer et eneste sekund på! Jeg hadde det utrolig gøy der nede, og var fast bestemt på at jeg aldri skal gå glipp av en eneste Extravaganza igjen. Men her sitter jeg da, i kalde Norge mens resten av gjengen koser seg i Barcelona denne helgen. SNUFS!

Her kommer et lite bildedryss fra fjorårets Extravaganza i Praha!


Videosnutter:
Vil du bli med på Herbalifereisen? Ta kontakt på ida.herbalife@outlook.com :-)


Så bra at det ikke er bare jeg som sitter å furter over å ikke kunne dra :-b Men, neste år SKAL jeg ! :-D
Et mammaliv

25.09.2015 kl.18:32

Helene Heil: Haha, uff! Syns synd på oss! Ja, det SKAL jeg også!! hehe
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits