HØSTENS FØRSTE FITCAMP

God kveld, alle!

Idag var det tid for høstens første fitcamptrening. Årets første trening for min del, som faktisk ikke har trent på ett helt år. Jeg som hadde kommet så godt i gang sist! Vel, nå er det slutt på å sluntre unna. Her skal det trenes! 

Vi har vært så heldig å få låne Maxfitsenteret til treningene våre. Det setter vi selvfølgelig stor pris på! Sjekk gjerne ut facebooksiden til Maxfit HER.

Det var et veldig bra oppmøte med hele 16 stk. Jeg kjente det i låra allerede etter oppvarmingen, så det sier jo litt om hvor dårlig form jeg faktisk er akkurat nå! Haha. Jeg skulle også ta litt bilder idag, så jeg fikk ikke vært med på alle øvelsene. Jeg ble i hvert fall svett av det jeg var med på, så da føler jeg i hvert fall at jeg har fått noe ut av det. Uansett er det kanskje greit med en rolig start når man er så dårlig form som jeg var idag! Hehe.
Gleder meg til torsdag!

Ønsker dere en fin kveld videre! Jeg skal hoppe i dusjen og deretter i senga. Så får vi håpe jeg kommer ut av senga igjen imorgen ;-)

 

Vil du bli med oss å trene? Send mail til ida.herbalife@outlook.com eller ta kontakt på facebook.

Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits