TUSEN TAKK!

WOW, for en respons på forrige innlegg (her)! En respons jeg overhodet ikke forventet. Jeg forventet egentlig ingen kommentarer i det hele tatt, eller i verste fall enda flere anonyme kommentarer om hvor teit jeg er som har valgt dette for å gå ned i vekt og at jeg kommer til å gå opp alt igjen om en stund.

Bare dette innlegget hadde 662 sidevisninger, 610 lesere og 560 norske lesere. Det betyr at jeg har nådd ut til langt over 500 personer med hvor fantastisk jeg faktisk opplever disse produktene og hva de har gjort for meg. Hurra for det!Jeg startet selvfølgelig dagen med en shake, og sitter for øyeblikket med en kopp urtete med aloeverajuice med mangosmak. Jeg tror faktisk ikke det finnes noe bedre! Nicolai har sovet hos mimmi'n sin i natt, bare fordi hun spurte om han ville. Det ville han selvfølgelig, og idag er de på togtur til Fredrikstad bare for å kjøre tog! Hehe. Jeg har foreløpig ingen planer!

Ønsker dere en strålende dag!!

Anette

22.07.2015 kl.14:37

så utrolig gøy! Gratulerer:)

Ha en riktig fin dag <3
Et mammaliv

22.07.2015 kl.14:53

Anette: Takk for det :-) det samme til deg :-)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits