HVORFOR DRIKKER JEG SHAKE ISTEDENFOR Å SPISE MAT?

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg begynner å bli litt lei av at "alle" skal fortelle meg at et "sunt og normalt" kosthold er det beste og at man ikke kan "gå på shake" for alltid. For det første; veldig fint for deg at dette funker for deg og at du trives med det. Jeg har nemlig ikke tenkt til å tvinge shaken min på deg. For det andre; dette er det som funker for meg, så la meg kose meg med shaken min så mye jeg vil det uten å fortelle meg at det ikke er bra for kroppen min før du eventuelt har prøvd det selv. Da er det helt greit at du har dine egne meninger, men det betyr ikke at det er sånn for min del. 

Jeg har nesten hele livet vært overvektig. Ikke sykelig overvektig, men det BMI-kalkulatoren og resten av samfunnet sier er overvektig. Bortsett fra en liten periode på ungdomsskolen/overgangen til videregående hvor jeg sluttet å spise. Jeg vet ikke hvor mye jeg gikk ned, men mye var det. Jeg var fortsatt ikke det samfunnet ser på som tynn, men når jeg ser på bilder nå i ettertid så var jeg heller ikke feit. Uansett har jeg alltid hatt litt ekstra på kroppen, og etter jeg fikk mitt første barn hadde jeg altfor mye ekstra på kroppen. Jeg har hatt utrolig dårlig selvtillit, prøvd utallige dietter OG dette såkalte sunne og normale kostholdet. Problemet har vært at ingenting rett og slett har funket i lengden. Jeg er først og fremst veldig trøtt om morgenen og har forferdelig dårlig matlyst. Det verste jeg vet må være å smøre mat om morgenen når det overhodet ikke frister å spise det. Det har da blitt til at jeg har gått hele dagen med tom mage og deretter spist på ettermiddagen og kvelden - noe som har resultert i utrolig dårlig energi, mye gjesping, hodepine og ikke minst vektoppgang. For ja, man går opp i vekt av å holde på sånn.

Jeg prøvde en gang i 2012/2013 ut shake, supper og barer fra Noka. Jeg måtte rett og slett tvinge i meg shaken fordi jeg syns den smakte så vondt, så det funket selvfølgelig ikke lengre enn et par uker. Ei gammel klassevenninne skrev til meg et par ganger på den tiden og lurte på om jeg ikke hadde lyst til å prøve Herbalife. Jeg takket pent nei, fordi shake rett og slett ikke var noe for meg. Jeg orket ikke tanken på å tvinge i meg noe for å gå ned i vekt. Da var det faktisk bedre og ikke spise noe. 

I juletider 2013 fikk jeg nok av meg selv. Jeg orket ikke lenger og ikke ha energi til å finne på ting med sønnen min som da var to år. Jeg hadde sett og hørt at veldig mange var fornøyd med Herbalife sine produkter og valgte allikevel å gi det en sjanse. Jeg kontaktet Sunniva igjen og sa jeg var interessert allikevel. Vi avtalte en tid, og 1.januar 2014 skulle bli starten på mitt nye liv!

For et nytt liv har jeg fått!!

 
Slik så jeg da ut da jeg for første gang prøvde Herbalife sine produkter (bildet til høyre). Syns det er forferdelig å dele dette, for jeg blir helt kvalm av å se disse bildene av meg selv. Men er det det som skal til for å bevise at det funker, så deler jeg gjerne! 

Jeg fikk smake på shake med sjokoladesmak og ble utrolig overrasket over hvor GODT den smakte! Herlighet, jeg hadde jo forberedt meg på brekninger og det som var. Dette slapp jeg å tvinge i meg og jeg ble så lettet! Det var jo ikke noe problem å begynne med denne shaken! Etter bare en ukes tid med et seriøst bruk av produktene stod jeg opp "før alarmen om morgenen" og følte meg faktisk helt annerledes. Det er ikke noe jeg bare sier, det er faktisk helt utrolig hva som hadde skjedd med meg. Spør gjerne Andreas som bodde sammen med meg da - Hehe! 
Vekten begynte også å peke nedover, og etter en måned hadde jeg gått ned fem kilo! 

I mars samme året ble jeg med på noe som heter Fit Camp i fire uker. Dette er et gratis treningsopplegg arrangert av Herbalifedistributører og medlemmer. Man får en scanning av kroppen (viser vekt, fettprosent, muskelmasse osv) før man begynner å trene første gangen. Vi trente tabata sammen to dager i uken i fire uker. Etter disse fire ukene fikk vi en ny scanning for å se hva som hadde skjedd med kroppen disse ukene. Vi tok også en treningstest den første treningskvelden og deretter en ny test den siste for å se fremgangen i treningen. Det var en veldig overraskende forandring både på scanningen og treningen for min del, og jeg var faktisk også den som hadde mest fremgang i treningsdelen. Veldig gøy! 

Det blir forresten ny Fit Camp i august igjen, så om du bor i nærheten og er interessert, så ta kontakt med meg på mail eller på facebook.Jeg har nå spist shake i ett og ett halvt år og kan med hånden på hjertet si at dette funker helt strålende for meg! Jeg får i meg noe om morgenen og holder meg mett frem til neste måltid. Energien min er på topp og jeg merker stor forskjell på energien fra Nicolai var baby og nå som jeg har fått en til. Jeg er også hele tolv kilo lettere, og lettere skal jeg bli!

Så om denne hadde vært så dårlig for kroppen, da lurer jeg på hvorfor jeg har gått fra å være overvektig og føle meg som en dass til og snart være normalvektig med masse mer energi? Og hvorfor kan man ikke "gå på shake" for alltid? Visst kan man det - det er jo verdens beste start på dagen! ;-) Og jeg spiser mat også. Masse mat!

Takk til Herbalife og Sunniva som ga meg denne muligheten! :o) 

Linda

21.07.2015 kl.18:17

Så fantastisk blogg innlegg :D

Gjør det som er best for deg og drit i hva andre sier.

Jeg lurer på om dette kanskje kan være noe for meg?

Jeg har problemer med mat, altså det motsatte av deg igjen og lurer på om du får i deg i samme næringsstoffene?

Jeg må ikke gå mer ned i vekt, men å spise mat for meg er et problem igjen vist du er med meg..
Et mammaliv

21.07.2015 kl.18:53

Linda: Tusen takk! :-)

Selvfølgelig! Hvis du mener at du ikke skal gå ned i vekt, men ikke klarer å spise det du trenger for å holde vekten, så kan du fint bruke produktene til å holde vekten :-) om det er det du mener?

Kontakt meg gjerne på Mail så skal jeg hjelpe deg :-)

etmammalivblogg@live.no
Lorena

21.07.2015 kl.20:00

Hei på deg! må si det er tøft av deg å skrive om din fremgang osv. Jeg har selv vært igjennom en operasjon for å gå ned i vekt. og er nå gått opp etter graviditet for 2 og ett halvt år siden. Jeg har selv sett meg selv i speilet og sett bilder fra før og etter operasjon. Jeg er selv ikke glad i shake og liker det ikke. Men har begynt å selge for forever living. og skal prøve ut shaken dems. Du har blitt fantastisk fin med det du selv har drevet med, og håper jeg også kan nå min opptimalvek. Lykke til videre, og håper du holder deg sunn og pen i lang tid fremmover, fordi det føles fantastisk. Har selv vært nede i 65 kilo og har på det meste vært over 100 kilo som 20 åring. det er absolutt ikke kult. Skal se å følge deg og din blogg. Drit kult !!! hilsen en mamma som er på nedgangensvei.
TheFashionNoob

21.07.2015 kl.20:07

utrolig bra skrevet! og du ser fantastisk ut!:)
Et mammaliv

21.07.2015 kl.21:46

TheFashionNoob: Tusen takk! :-)
Et mammaliv

21.07.2015 kl.21:48

Lorena: Tusen hjertelig takk for fine ord! :-) Ønsker deg lykke til med både Forever og vektnedgang! Det kommer nok til å gå supert! :-)

21.07.2015 kl.21:50

Hvor ofte drakk du? Hvor mye kostet det?

Jeg trenger å gå ned 10-15 kg...hva er beste tips både trening og ang shake? Og vet du ca hvor lang tid det til ta?
Madeleine

21.07.2015 kl.21:53

det er bra du har funnet noe som fungerer for deg! hva andre mener da er ubetydelig. du må gjøre det du synes fungerer best for DEG =)
Et mammaliv

21.07.2015 kl.22:02

Anonym: To til tre shake om dagen. For eksempel frokost og lunsj, vanlig sunn middag og shake igjen på kvelden. Jeg bytter litt på det. Men tar mest shake til frokost og lunsj. Jeg har trent FitCamp sammen med flere (styrke og kondisjonstrening to dager i uken) Ellers har jeg bare gått turer :-) Tar shake også rett etter trening.

Jeg gikk ned fem kg på en måned. Noen går ned enda mer og andre bruker litt lengre tid. Det spørs helt :-)

Akkurat priser og sånn må jeg nesten ta på mail - send meg gjerne en på etmammalivblogg@live.no :-)
Et mammaliv

21.07.2015 kl.22:02

Madeleine: Ikkesant! :-) Godt at noen forstår det! Hehe.
Torkild

21.07.2015 kl.23:26

Flott at du liker shake.

shake er godt og god start på dagen.

selv nyter jeg aloe vera juice hver dag men tar gjerne shake også.

akkurat nå er det juice og mat jeg går på.

06.08.2015 kl.08:22

Brukte du bare shake for vektnedgang eller nå mere?

Du ser flott ut foresten.
Et mammaliv

06.08.2015 kl.15:11

Anonym: Hei :-) Jeg har tatt shake til frokost og lunsj, noen ganger kveldsmat. Ellers har jeg spist sunne mellommåltider og middager :-) Tusen takk! :-)
Rita

10.12.2015 kl.22:37

Hei!

Bra skrevet!!:) Kunne skreve det samme som deg! har brukt herbalife i to mnd nu å har samme erfaring så langt..Elsker at det gir meg mere energi og smaker godt😄 bra jobba 👍👏
Et mammaliv

10.12.2015 kl.23:31

Rita: Tusen takk for det :-) så bra du har samme erfaringen og at du har fått mere energi! Kjempebra :-) lykke til videre :-)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits