NED I VEKT MED HERBALIFE

Heisann!

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert "formen" her på bloggen. Siden jeg har begynt med produktene for å gå ned i vekt igjen, så tenkte jeg å begynne og dele hvordan det går her på bloggen. Før jeg ble gravid rakk jeg å gå ned hele tolv kilo. Da jeg ble gravid gikk jeg opp akkurat tolv kilo igjen, og nå har jeg nettopp fått de bort igjen! Noe som vil si at jeg fortsatt er på minus tolv kilo.

Nå har jeg satt meg nye mål, og det er først og fremst å komme inn i en kjole om nøyaktig én måned! Da skal jeg nemlig i bryllup. Jeg kjøpte for en stund siden en veldig fin kjole som jeg ikke får dratt helt igjen, og planen er at denne skal passe til bryllupet. Jeg blir selvfølgelig skuffet om jeg ikke klarer det, men da har jeg nok i hvert fall kommet mye lenger enn der jeg er nå, så fornøyd skal jeg være uansett! Ellers har jeg nye ti kilo som skal bort, og da må jeg nesten se hvordan jeg føler meg før jeg setter meg enda nye mål. 

Jeg har følt meg helt grusom de siste dagene og føler alt står stille. Ti kilo skulle gjerne vært borte igår, og jeg får til tider lyst til å gråte når jeg ser meg i speilet. Det er helt utrolig hvordan kroppen forandrer seg etter to svangerskap. Noen er selvfølgelig veldig heldig, men jeg er i hvert fall ikke en av dem. Jeg har absolutt ikke sluppet unna hverken strekkmerker eller løs hud og hengemage, og det har jeg tenkt til å gjøre noe med! Koste hva det koste vil. Jeg vet det vil ta tid å stramme opp og jeg kjenner jeg er utålmodig. Da hjelper det veldig å finne frem litt gamle bilder og faktisk se hvor langt man har kommet. Jeg ser det ikke selv når jeg ser meg selv i speilet. Derfor må jeg sammenligne bilder for og faktisk se hvor mye jeg har forandret meg. Spesielt i ansiktet! Noen ganger ser det jo faktisk ut som to helt forskjellige personer. Nesten litt skremmende.

En ting er i hvert fall sikkert; jeg skal aldri, aldri tilbake dit og jeg er så glad jeg valgte å prøve Herbalife! Det er virkelig noe som funker for meg og det gir meg så mange muligheter jeg ikke kan gå glipp av!

Send meg gjerne en mail på etmammalivblogg@live.no om du lurer på noe angående Herbalife!
Har også tenkt på å starte en "barsel-kom-i-form-gruppe" for de som er interesserte. Send som sagt en mail ved interesse og mer informasjon! :-) 

susannelisabeth

15.07.2015 kl.15:58

Ser veldig tydelig at du har gått ned masse. Ser forandring! Du er flink og stå på videre! :-)
Et mammaliv

15.07.2015 kl.17:54

susannelisabeth: Tusen hjertelig :-)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits