NYE RESULTATER - MINUS 12KG

Hei, dere!

Nå begynner sommeren å ta slutt, og de fleste er tilbake i jobb. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har kost meg med mye god mat i ferien? Jeg var livredd for å gå på vekten forrige uke, men måtte jo bare gjøre det, for å bevise for meg selv at det var på tide å skjerpe seg igjen! Jeg fikk meg litt av en bakoversveis da vekten viste minus tolv kilo! Det betyr minus enda to kilo enn det jeg veide før sommeren! Jeg ble selvfølgelig overlykkelig og feiret på fredagen med en treningsøkt i skogen. Jeg tror faktisk det er mer motiverende å fortsette når vekten viser noe positivt, enn det der er om den viser noe du helst ikke ville sett! 

Men så er det jo selvfølgelig en grunn til at vekten ikke har gått opp, og det kan jeg nesten garantere er pga min daglige frokost og lunsj. Nemlig shake fra Herbalife! Nå har jeg satt meg nye mål, og det er minus åtte kilo eller mer før 2014 er over. Det som er så fint med Herbalife er at du hele tiden har et team i ryggen som støtter deg og hjelper deg. Det er som en stor familie som er der for deg uansett hva det skulle være, og det er faktisk ganske vanskelig å gi opp når du hele tiden har noen som forteller deg hvor flink du er, og at produktene i tillegg er så utrolig gode som de er. De fleste slankere som har prøvd å slanke seg utallige ganger uten å lykkes vet nok hva jeg snakker om når jeg sier at det ikke er lett om man er helt alene om det. Her har du som sagt hele tiden noen som støtter deg og hjelper til med absolutt alt det skulle være. Og i tillegg kan man tjene penger på å slanke seg, det er jo bare helt amazing! 

Over ser dere mine vekt- og klesresultater! Jeg har gått ned TRE størrelser i topper. Fra L/XL til S/M. Nå har jeg vært gravid, og er dessverre en av de som har litt mye ekstra på magen, så det varierer selvfølgelig fra plagg til plagg. Selv om jeg har gått ned masse i vekt, så er det fortsatt masse hud som må strammes opp, men uansett. Jeg får på meg klær i størrelse S, og det har jeg ikke gjort siden ungdomsskolen! Jeg er stolt!

Nå i helgen var jeg på et seminar i Tønsberg. Der var det 'Herbalifere' fra hele Norge som var samlet til et stort møte. Møter høres jo ganske kjedelig ut i seg selv, men jeg kan garantere at møtene til Herbalife aldri er kjedelige. Det er mennesker som hopper og danser døgnet rundt, og jeg tror nok at vi fikk bevist for Tønsberg at produktene gir mye energi ;-) 

Nå er ikke Herbalife bare noe jeg spiser produkter fra lenger, men det har også blitt en liten jobb ved siden av min stilling som nattevakt. Nicolai begynte som sagt i barnehagen forrige uke, og jeg trenger noe å fylle ut dagene med. Derfor har jeg bestemt for å hjelpe andre som også vil gå ned i vekt, opp i vekt, få mer energi eller bedre treningsresultatene sine. Alle vil få en gratis scanning av kroppen, som forteller deg hva akkurat din kropp inneholder av fett, muskler, vann, BMI, bukfett, hva den forbrenner osv. 


Dette er hva jeg vanligvis spiser av produkter daglig, som har funket supert for meg! (++ to-tre ekstra kopper te daglig) 

 

Produktene har i hvert fall gitt meg utrolig mye mer energi, jeg er i mye, mye bedre humør, jeg har fått mer overskudd til å være mor til min fantastiske sønn, og jeg har for første gang på lenge gitt fullstendig faen, og rett og slett gått i bikini på stranden! De som kjenner meg godt vet at dette var ikke meg for ett år siden. Jeg satt heller hjemme foran vifta enn å dra på stranden når det var 25+ ute! 

Så til alle dere andre som enten trenger å gå ned i vekt, få mer energi og overskudd i hverdagen, eller gå opp i vekt/bedre treningssresultater - det er ikke for sent! Det funker for meg, og jeg er veldig sikker på at det funker for akkurat deg også!

Kontakt meg gjerne på idamarthinsen@live.no - da det er noe tull med bloggmailen min hele tiden, som gjør at jeg ikke får sendt mail. 

Ønsker alle en fin dag!

 

For en forskjell! :D Du ser flott ut, bra jobba!
Cathrine Trønnes Lie

12.08.2014 kl.12:22

Du er så flink! Stå på Ida ♡♡
Et mammaliv

12.08.2014 kl.12:40

Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid: tusen takk! :-) :-)
Et mammaliv

12.08.2014 kl.12:40

Cathrine Trønnes Lie: tusen takk, og i like måte <3
Linnea Eneroth

13.08.2014 kl.22:53

Dette vil jeg også pröve ut. er du bare bruker av produktene eller "selger" du også?:-)
Et mammaliv

14.08.2014 kl.01:03

Linnea Eneroth: jeg er "selger" også :-) send meg gjerne en mail og fortell meg hva du ønsker å oppnå :-)
Et mammaliv

14.08.2014 kl.01:04

Linnea Eneroth: idamarthinsen@live.no

25.11.2014 kl.19:00

Hva spiser du til frokost, lunsj, middag og kvelds? Pluss drikker du alkohol eller kuttet du det helt ut?
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits