SVAR PÅ SPØRSMÅL - HERBALIFE

Hei igjen!

Først må jeg bare si tusen, tusen takk for alle gode tilbakemeldinger på sist innlegg om min vektnedgang med Herbalifeprodukter! Jeg fikk noen spørsmål, som jeg tenkte jeg skulle svare på! Jeg hadde uansett tenkt til å skrive litt om dette i et eget innlegg, ellers hadde det blitt så mye på en gang, og det gjør det fort litt slitsomt å lese! 

kan du fortelle mer om treningen?

Jeg er med på noe som kalles 24FitCamp. 24FitCamp arrangeres av selvstendige Herbalife-distributører og her helt gratis. Fitcampen varer i fire uker av gangen, der fokus på riktig kosthold og trening står høyt disse fire ukene. Man får en scanning av kroppen før man starter, og tar et før-bilde. Når det har gått fire uker tar man en ny scanning og et etter-bilde for å se forskjellen. I den gruppen jeg er med i trener vi to dager i uken - hver tirsdag og torsdag i fire uker. Uten om det trener jeg på egenhånd på et treningssenter i byen. Vi starter opp ny Fitcamp tirsdag 22.april, og det er ikke for sent å melde seg på! Du finner link her: http://www.haldenfitclub.com/  (Spør meg gjerne på facebook om du lurer på noe!)Hvordan og hvor ofte trener du?

Som jeg skrev over har jeg trent på fitcamp i åtte uker - hver tirsdag og torsdag. Der har vi tabatatrening (styrke og kondisjon). Ellers trener jeg på treningssenter, og der bytter jeg litt på løping og mitt eget styrkeprogram som jeg følger. Ellers blir det noen gåturer ute med Nicolai i vogna. Trener 4-5 ganger i uken. 

Hvordan er prisen på Herbalife produkter?

For den som lurer på dette, skriv gjerne en melding til meg på facebook. Det finnes masse produkter å velge i, og vi kan sette sammen en pakke som passer for deg og det du ønsker å oppnå med produktene!  

Hva gjør du når du oppnår ønsket kroppsvekt/fasong?

Litt usikker på hva du mener med dette spørsmålet? Mener du når jeg har oppnådd det jeg ønsker?

 Jeg spiser Herbalife-produkter som passer meg og mitt mål, sunn mat og trener. Jeg kommer aldri til å slutte med produktene selv om jeg har gått ned det jeg ønsker i vekt. Produktene gir meg såpass mye energi i hverdagen at jeg kommer til å bruke disse resten av livet. Jeg kommer kun til å forandre på måten jeg bruker de på slik at jeg ikke går mer ned i vekt. Men Herbalife-shake kommer nok til å være min frokost og lunsj for resten av livet. Jeg er så dårlig på å spise frokost og lunsj fra før av, og med en shake vet jeg at kroppen min får det den vil ha og er fornøyd. 

Har du tenkt til å legge ut før/etter bilder?

Jeg fant faktisk frem et nå. Jeg var på seminar i helgen og brukte en kjole jeg ikke har brukt siden september. Fant frem et bilde fra da jeg brukte den i september og jeg ser (og merket) tydelig forskjell! Jeg fikk akkurat på meg kjolen i september, og den satt stramt og var ubehagelig å ha på seg. Den var også så stram bak at det ikke var noe pent - derfor hadde jeg cardigan over! 

Er det noe mer noen lurer på, så bare still spørsmål i kommentarfeltet! :o)

 

 

Sunniva

24.04.2014 kl.14:58

SÅ flink du er til å besvare spørsmål! Hørte du vant den nye hudpleieserien? Du er heldig! :)
Et mammaliv

24.04.2014 kl.15:12

Sunniva: Takk for det :D ja, det var veldig gøy :D
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits