ALDRI MER TILBAKE

Hei, dere!

Dagene mine har gått i ett. Jobb, barn og trening er min hverdag for tiden, og det tar jaggu tid. Beundrer dem som får til bloggingen så bra i tillegg. Jeg er stadig inne på tanken om å gi meg som blogger, men det er et eller annet som stopper meg. Tror jeg bare har blitt altfor glad i det til å slippe det fra meg. Jeg får rett og slett bare blogge da jeg har tid, så får dere som ønsker å lese gjøre det! :o) 

Men til overskriften: 

Som de fleste har fått med seg endret jeg livsstilen min fra 1.januar 2014. Etter ett år med utallige spørsmål fra flere om å prøve ut Herbalife bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Jeg er forferdelig dårlig på å spise frokost, eller få i meg en frokost som er bra for kroppen. Det samme med lunsj. Den har jeg vært veldig flink til å hoppe over, pga dårlig tid osv. Det ga meg utrolig dårlig energi, mye vondt i hodet, tung kropp og null motivasjon til å gjøre noe. Jeg har prøvd uendelige dietter, som har funket i starten, men som etterhvert har gjort meg utrolig lei og umotivert. Noe som igjen har ført til vektoppgang og fortsatt dårlig energi. 

Jeg skrev til Sunniva, som hadde spurt meg en god del om jeg var heeelt sikker på at jeg ikke ville prøve det ut (hehe) og ba om et møte for å få mer informasjon. Mamma og jeg dro opp, og vi fikk vite en del om produktene og fikk høre om mange flotte resultater hos andre. Vi fikk også tilbud om gratis scanning av kroppen, noe jeg takket pent nei til. Jeg turte virkelig ikke se resultatene jeg visste var både negative og deprimerende å se. Mamma scannet seg, og hennes resultater gjorde i hvert fall at jeg ikke ville. Jeg visste jo at mine garantert var hundre ganger verre enn hennes. Etterhvert ble jeg på en eller annen måte overtalt både av meg selv og de to andre til å gå på den vekta, og da jeg fikk resultatene svart på hvitt var det ikke noe tvil om at her måtte noe gjøres. For de som lurer på hva en scanning av kroppen er, så viser den hva kroppen din inneholder av fett, muskler, vann, BMI, bukfett, hva du forbrenner og kroppens alder. Jeg kan si så mye som at min kropp var 36år. Det vil si 14år mer enn hva jeg egentlig er! 

Jeg bestilte produkter for å gå ned i vekt og få mer energi av Sunniva. To bokser shake med sjokoladesmak, tilleggstabletter og urtete som jeg skulle prøve i èn måned. Jeg startet på dette med en gang jeg kom hjem, og syns shake'n var overraskende god! Jeg er sikkert ikke den eneste som har utrolig dårlig erfaring med shake, fordi det smaker forferdelig dårlig? Da jeg prøvde Noka måtte jeg tvinge den i meg, og det gikk selvfølgelig ikke i lengden. Skal man klare å spise noe, så må man jo like det. Ellers klarer man aldri å oppnå de resultatene man ønsker, fordi man går lei til slutt. Slik er det i hvert fall med meg.

Jeg begynte som sagt med en gang jeg kom hjem, og ble så overrasket og glad over at den smakte godt! Dette skulle ikke bli noe problem! Jeg byttet ut shaken med frokost og lunsj, spiste sunn og god mat og trente ved siden av. Etter fire dager hadde jeg så mye energi at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, og etter en måned med produktene hadde jeg gått ned 5 kg! Nå har det allerede gått tre måneder, og jeg har gått ned 7kg tilsammen, -4,2 i fettprosent, +2,2 i muskelmasse og -2 i bukfett. Jeg forbrenner også mye mer daglig. Jeg er utrolig fornøyd så langt, og gleder meg til flere resultater!

Nå ser jeg bare fremover, og en ting vet jeg helt sikkert; jeg skal aldri, aldri aldri tilbake! Herbalife skal være en del av mitt kosthold til jeg dør, det kan jeg skrive under på!


 

prinsessen

06.04.2014 kl.21:50

WOW så utrolig inspirerende ord! du er jævlig flink! WOW

Klem og suss fra Prinsessen <3
Mathilde

06.04.2014 kl.21:54

gratulerer med flotte resultater :)
Et mammaliv

06.04.2014 kl.22:11

prinsessen: tusen takk for det :-) <3
Et mammaliv

06.04.2014 kl.22:11

Mathilde: tusen takk :-)
Sunniva

06.04.2014 kl.22:42

Så ufattelig gøy å få deg med innenfor herbalife :) det er virkelig en livsstil jeg elsker og som jeg aldri blir lei av :) og det beste av alt, alle har mulighet til å kjøpe produktene med en oppfølging på veien :) og alle får 25% hvis man blir distributør! Ikke mange steder man kan få det :)
Et mammaliv

06.04.2014 kl.22:45

Sunniva: Det er det som gjør det ekstra bra med Herbalife :-) jeg tenkte å ta litt om det i et senere innlegg, ellers hadde det blitt så mye på en gang :-)
Kristine

07.04.2014 kl.09:32

Så flott og inspirerende å lese! Masse lykke til videre :)
Et mammaliv

07.04.2014 kl.09:34

Kristine: Tusen takk! :-)
Bente

07.04.2014 kl.11:46

Så sinnssykt flink du er! Godt jobba!

Men kan du fortelle mer om treningen? Hvordan og hvor ofte trener du?

Hvordan er prisen på Herbalife produkter? Hva gjør du når du oppnår ønsket kroppsvekt/fasong?

Har du tenkt til å legge ut før/etter bilder?
Et mammaliv

07.04.2014 kl.14:25

Bente: tusen takk for det :-) ja, kan skrive litt om det i et eget innlegg :-)
Maria

07.04.2014 kl.20:20

Hei! Jeg har ukas blogg på bloggen min! Vil du være med? Kommenter på det nyeste innlegget mitt!<3

Håper du får en super dag videre!
jannicke

07.04.2014 kl.22:56

så bra :)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits